ga naar   Obase
Groep 1/2

Nieuws uit groep 1/2.

Juni 2022:

Het heeft even geduurd, maar nu toch weer een berichtje m.b.t. groep 1 / 2, zij zijn bezig gegaan met het maken van een heuse moestuin.
Bakken werden aangerukt, grond werd gekocht, zaden van groente enz. erbij en dan maar zaaien en hopen op een goede oogst.
Het bleek een gouden zet, want wat een groente leverden de bakken op. Spinazie, sla, bietjes en nog meer.
Al met al een groot succes en voor herhaling vatbaar. En ja… ook nog goed om te melden, Juf Simone en Juf Astrid hebbben er
zelfs een moestuincursus voor gevolgd.

December 2021.
Sinterklaas en Kerst.
Gelukkig… Sinterklaas mocht toch langskomen op school. We hebben genoten van de voorstellingen die we mochten doen voor Sinterklaas.
Ook had de Sint gewoon cadeautjes meegenomen!
Jammer genoeg ging de Kerstviering echter niet door. Maar … de ouderraad had een mooi alternatief bedacht. Frietjes eten op school !
We hebben er heerlijk van gesmuld.

November 2021.
En nog een stagiaire erbij in groep 1/2. Vanaf 18 november is Lincy Brouwer ook aanwezig op school. Lincy volgt de opleiding tot onderwijsassistente en zit in haar 1e jaar. Zij volgt de opleiding via het Albeda Collega te Middelharnis. Lincy komt stagelopen op donderdag en vrijdag.

September 2021.

Dit schooljaar loopt juf Iris van Klinken stage in onze groep, zij is in de klas op maandag, dinsdag en woensdag. Juf Iris volgt de opleiding tot Kind professional vanuit Scalda, en dat betekent dat ze ook stage loopt bij “onze buren van Kibeo “.

Onze contactgegevens