ga naar   Obase
Groep 7/8

In onze groep zitten:

Groep 7: Milla Hillebrand, Tom Berrevoets, Gijs van Westen,
Finn Kiesenberg, Brent van de Zande, Britt van Oosten, Myrthe Abrahamsz, Naomi Folmer, Alexander Gospodinov, Bryce van ’t Hof, Amber Vrij,
Jara van de Zande, Jasmijn Coolbergen, Lotte Doeleman, Suzanne Charytoniuk,
Madelief Kaaisteker, Brittany Meijer, Julia van ’t Hoff

Groep 8: Jesca den Boer, Levi Dalebout, Owen H., Robine Huijer, Aisata Jalloh, Dane Pröpper, Esmee Sangers, Zuzia Scieszka, Lolita van der Schoor, Eline Straatmans, Nikki Vrijland, Jessie van der Werf, Jelte Wind, Tess van Zundert, Daan van der Zwet.

Nieuws……

Mei 2020

Al is het “Coronatijd” de voorbereidingen van groep 8 op de eindrevue gaan door. Inmiddels is het meeste van het script bekend, het afscheidslied is gemaakt en er is gestart met het maken van de decorstukken!!

April 2020

De adviezen voor het Voortgezet onderwijs zijn in maart besproken met de ouders en de leerlingen van Groep 8. Iedereen tevreden met zijn of haar advies en dus hebben Meester Maurice en Meester Jacco alles ingeleverd bij de Voortgezet onderwijs scholen. En nu maar hopen op een leuke indeling van de nieuwe aankomende brugklassen. De leerlingen van groep 8 van dit jaar gaan naar de Pontes Pieter Zeeman en het RGO in Middelharnis.

Onze contactgegevens